Verrier

Emmanuel Verrier er femte generation vinbonde i Étoges. Hans tipoldefar var byens barberer, men solgte druer fra sine vinmarker til de store champagnehuse, for at få enderne til at nå sammen. I 1929 besluttede barnebarnet Raymond, Emmanuels farfar, at lave sin egen champagne fremfor at sælge druerne og opkøbte i den anledning flere vinmarker i området. I dag er familiens fem hektarer spredt ud over 35 marker og der produceres seks forskellige cuvéer, med fokus på naturlige og økologiske processer.

Netop kvaliteten og økologien har høj prioritet hos Emmanuel og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og ud i yderste led. Den egenproducerede doseringslikør til sukkerindholdet, aflønningsformen af plukkerne og hvad det gør for druernes kvalitet, ”dégorgement” uden brug af nedfrysning, ingen tilsætning af sulfittter eller kemi… listen er lang, men resultatet er champagner, der har fået betegnelsen Haute Valeur Environnementale, groft oversat ”bæredygtigt” og ”naturvenligt”.

Varekategorier
Scroll til toppen

Velkommen til Roguechampagne

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.