Om os

Hej. Vi er Rikke og Thibaut.

Sammen har vi startet Rogue Champagne i august 2020.
Vi har længe holdt af at drikke champagne, men da vi på en rejse til Champagneområdet i Frankrig smagte champagne lagret på egetræsfad, fik vi en oplevelse, som vi bare måtte dele. Efter et par prøvesmagninger med nogle venner, blev vores fornemmelse bekræftet: det er bare noget særligt når det er på eg, så vores lyst til at udbrede kendskabet til god champagne lagret på egetræ tog hurtigt fart.

Inden for kort tid havde vi fundet en række vinbønder, der mestrede den dyre og komplekse proces at lagre champagne på eg. Vores koncept blev vendt og drejet, og til sidst stod vi med det du ser i dag. Vi havde mange spørgsmål til de huse, vi havde fundet, men da Thibaut er halv fransk og taler sproget flydende, blev vi inden længe meget klogere på champagne universet.

Vi har en række drømme og mål med Rogue Champagne. Vigtigst af alt vil vi på en sjov, utraditionel og uhøjtidelig måde udbrede kendskabet til ægte champagne, uanset om det er lagret på egetræsfad eller ståltønder, så det ikke kun er noget, man drikker til Nytårsaften og bryllupper. Champagne kan nemlig også drikkes på en helt almindelig onsdag til lasagnen, efter børnene har lavet lektier og er lagt i seng, når man skal nyde tosomheden, gøre landskampen lidt sjovere, peppe dagens afsnit i TV op, ja, faktisk kan man også drikke champagne, selvom der ikke er nogen speciel grund til det.

Vision

Vi har også en vision om, at vores koncept skal være bæredygtigt, da vi selv er meget trætte og forfærdede over, hvor meget pap og plastik vi smider ud, hver gang vi modtager en pakke i posten. Vi arbejder derfor på at finde en bæredygtig måde at levere champagne på, men det er ikke så ligetil, og i starten har vi været nødt til at gå på kompromis med dette mål. Vi arbejder på flere løsninger med komposterbar indpakning eller en genoplivning af det gamle ”mælkemand” system, hvor emballagen tages retur, når den nye pakke leveres. Stay tuned!

 

Rogue Champagne er ikke noget vi skal leve af, det er en hobby. Vi har begge fuldtidsarbejde i Flyvevåbnet og et familieliv med tre teenage børn i Midtjylland, så vi sender indtil videre kun abonnementspakker ud hver anden måned. Resten af tiden deler vi en masse viden med jer, f.eks. hvilke glas er bedst til hvilken flaske, hvordan man smartest åbner en flaske, hvorfor vi arbejder med små, ukendte vinbønder, og meget, meget mere.

 

Vi glæder os til at dele vores oplevelser med jer.

Scroll til toppen

Rikke

Seniorsergent i Flyvevåbnet. Jyde med passion for champagne, løb og højhælede sko med røde såle. Hvis ikke det skal være champagne, så skal det være cola.

Thibaut

Pilot i Flyvevåbnet.

Fransk københavner og tidligere landsholdsfægter, nu med passion for champagne, løb og italienske motorcykler.

Hvis ikke det skal være champagne, så skal det være calvados.

Velkommen til Roguechampagne

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.