FAQ

Ja. Vores champagne kommer fra Champagne området i Frankrig. Der er ikke tale om mousserende vin fra andre steder.
Din pakke indeholder en eller to forskellige flasker champagne. Hvis du har valgt vores ”Oak & Steel” abonnement, vil en af de to flasker altid være lagret på egetræsfad. Begge flasker kommer oftest fra samme hus, så du kan smage forskellen på de forskellige slags champagne. Har du valgt ”Double Steel” abonnementet er begge lagret på ståltønder, men også oftest fra samme hus. Har du valgt ”Oak” får du en flaske champagne lagret på egetræsfad, har du valgt ”Steel” får du en traditionel champagne lagret på ståltønder.
Vi sender pakkerne ud ca. den 15. i de lige kalendermåneder (februar, april, juni etc.). Herefter får du besked fra distributionsfirmaet om, hvornår din pakke leveres til dig.
Det gør du den dag pakken bliver sendt til dig. HUSK derfor at sætte dit abonnement på pause inden den 20. måneden før, hvis du ikke vil modtage den næste pakke.

Vi tager imod Dankort, Mastercard og MobilePay.

Ja, på hjemmesiden lægger vi en tekst op, hvor vi fortæller om champagnerne. Vi kommer ind på folkene bag, deres historie og kendetegnene ved deres champagner.

Som medlem vil du nogle gange kunne få rabatter på udvalgte  varer i vores sortiment.

Ja, senest den 15. i den efterfølgende ulige måned efter laver vi en samlet genbestilling, så husk at bestil inden da.

Ja, der er ingen binding. Du skal blot opsige det inden den 20. måneden før.

Ja, det kan du. Du kan både sætte din aftale på pause eller skifte din adresse midlertidigt. Det gør du inde på din konto. Bare husk at genaktiver inden den 20. måneden før, når du er klar til at modtage champagne igen.

Nej, vi tager ikke varerne retur uden forudgående aftale.
Vi gør alt hvad vi kan, for at flaskerne er ordentligt pakket ind. Men skulle det alligevel ske, at en af flaskerne er gået i stykker, så kontakt os.
Skulle det ske, så sæt proppen på, sæt flasken på køl, invitér naboen, familien eller vennerne over, og del den med dem. Det kan være den falder lige i deres smag, og under alle omstændigheder kan I få en hyggelig aften.

Ja. Du skal blot vælge ”Giv en gave” på startsiden. Giv det eventuelt til ”Kvinden” eller ”Manden der har alt”, som værtindegave, fødselsdagsgave,”tak-for-lån-af-sommerhus”-gave, eller ”Jeg-har vist-glemt-at-…”-gave,

Når vi får det lavet, vil det findes under “Aktuelle pakker”.

Vi synes at ”rogue” beskriver os bedst, når det handler om champagne. Vi gør nemlig tingene lidt anderledes og utraditionelt. For os er det vigtigste, at det smager godt og for os kan en god champagne ligeså godt nydes med en hot dog, burger, pizza eller tebirkes som en harefrikassé eller hummer.
Du kan altid købe en enkeltpakke til abonnentpris, og se om det er noget for dig.
Ja, det kan godt arrangeres. Kontakt os for at høre nærmere.
Ja, det kan godt arrangeres. Typisk ligger priserne på 350,- pr. person og fem forskellige champagner. Du er velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud.
Scroll til toppen

Velkommen til Roguechampagne

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.